Sinds augustus werkt de praktijk samen met Personal Trainer en Voedingsdeskundige Linda Geerts. Zij is de eigenaar van CANB en hieronder vertelt zij wie ze is en wat ze voor u kan betekenen.

Ik zal mij even voorstellen, mijn naam is Linda Geerts.

Van jongs af aan ben ik actief met verschillende sporten, maar de laatste 20 jaar ligt de nadruk vooral op fitness/krachttraining.

Voeding en sport zijn belangrijke onderdelen van mijn leven en daarom heb ik de opleidingen gevolgd tot Gewichtsconsulente, Personal Trainer en de cursus Obesitas, Eetverslaving en Gedragsverandering en Emotie-eten.

Als personal trainer wil ik door middel van voeding en (kracht)training inzicht geven over gezonde voeding en dat een gezonde lifestyle niet moeilijk hoeft te zijn.

Het opstellen van een persoonlijk voedingsschema is een zeer toegevoegde waarde die niet elke PT-er kan geven. De voedingsschema’s zijn niet alleen voor de specifieke krachttrainers maar ook voor iedereen die zich fitter en energieker willen voelen.

Nog altijd beleef ik elke dag veel plezier in de fitness en met het motiveren en stimuleren van mensen. Door de positieve benadering en persoonlijk contact bereikt de client haar/zijn doel.

Daarom heb ik besloten om mijn kennis te delen en jong en oud te begeleiden om hun doelstelling te behalen en met blijvend resultaat!

De verandering van zowel hun fysiek als mentale kracht, geeft mij zeer veel voldoening!

Laat mij jou ook de ervaring geven waardoor je je fitter, gezonder, energieker en slanker voelt!

Ik sta te trappelen om met jou aan de slag te gaan, neem gerust contact op voor de verschillende mogelijkheden!

Ik werk volgens de richtlijnen Gezonde Voeding van de Gezondheidsraad.

CANB is aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). 
De meeste aanvullende verzekeringen vergoeden een aantal vormen van begeleiding geheel of gedeeltelijk.
 

Voor meer informatie kunt u terecht op www.canb.nl.

Create A New Body – Create Your New Body!

Tot snel en sportieve groet,

Linda Geerts

Mail: info@canb.nl

Mobiel: 06-10285122